Divertisment

Fiii l-au scos din azilul de bătrâni pe Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel nu se mai întoarce la căminul de bătrâni. Deoarece s-a simțit rău, marele actor a fost internat, în urmă cu ceva timp, la spital. Oamenii de la azilul în care se afla s-au îngrijorat și au chemat salvarea. Acum, se pare că fiii artistului l-au retras de la căminul de bătrâni și i-ar fi strâns deja toate lucrurile din camera unde stătea.

În luna iulie, Alexandru Arșinel a fost internat într-un cămin de recuperare, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. În urmă cu un an, acesta a trecut prin două intervenții chirurgicale, în urma cărora medicii i-au montat un stent și un stimulator cardiac. Nu demult, actorul a început să se simtă rău și a fost transportat de urgență la spital, acolo unde se află și în prezent. Se pare că fii acestuia nu doresc ca tatăl lor să se întoarcă în căminul de bătrâni după ce va fi externat, motiv pentru care i-au luat acasă toate lucrurile de acolo.

Fiii lui Alexandru Arșinel l-au retras de la căminul de bătrâni. În prezent, actorul încă se află sub supravegherea medicilor. Când va fi externat, acesta nu se va mai întoarce la căminul de recuperare, ci va continua tratamentul acasă.

Etichete