Divertisment

Emilia Ghinescu face nuntă. A doua oară e cu noroc

Îndrăgita cântăreață Emilia Ghinescu se căsătorește pentru a doua oară la vârsta de 42 de ani. După 10 ani de relație cu Sebastian, cei doi vor face nunta și vor împărți această bucurie cu rudele și cei mai apropiați prieteni. Emilia este fericită și emoționată de eveniment.

Interpreta de muzică populară este hotărâtă să facă marele pas din nou, dezvăluind că marele eveniment va avea loc chiar anul acesta. Mai exact, nunta ar urma să fie în toamnă, undeva prin luna octombrie când nu este foarte cald afară.

Era și timpul! Suntem de 10 ani împreună, avem și un copil, nu ținem neapărat să facem actele astea la primărie, nu știu daca sunt atât de importante, dar în fața lui Dumnezeu vreau să fim o familie. Noi ne-am considerat o familie, ne spunem soțul, soția mea., spune artista.

Prima oară s-a căsătorit pe când avea 18 ani, iar căsnicia a durat doar șapte ani. A născut primul copil la 19 ani și a urmat, apoi și o fetiță. Sotul de atunci, mai mare cu 10 ani, îi spunea Emiliei că este un copil și o să se schimbe. Cântăreața recunoaște că ea este principalul motiv al eșecului primei căsnicii.

După divorț, la doi ani, l-a cunoscut pe Sebastian. Fără nicio obligație, fără vreo casnicie până în acel moment, Sebastian și Emilia s-au îndrăgostit chiar dacă nu aveau prea multe lucruri în comun.

Nu ne dorim o nuntă mare, cu sute de invitați, pentru că e obositoare. Îmi doresc o nuntă la care oamenii ce vin să se simtă că fac parte din familia noastră. Să nu fie nevoie de dar, nici nu mă gândesc la lucrul asta, vreau să fie o petrecere între noi., a mai declarat Emilia Ghinescu.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu