Divertisment

Soția lui Benone Sinulescu spune adevărul despre starea artistului

După mai multe informații apărute în presa națională despre starea de sănătate a artistului buzoian Benone Sinulescu, Elena, soția sa, rupe tăcerea și spune tot adevărul. Aceasta a scris într-o postare pe Facebook, tot ce s-a întâmplat, de fapt, cu soțul ei. Aceasta a făcut o postare publică în urmă cu câteva momente, în care a ținut să precizeze care este cu adevărat starea de sănătate a acestuia, în ciuda tuturor informațiilor care au apărut în spațiul public.

Așadar, în urma cu câteva săptămâni, artistul a fost consultat la o clinică de specialitate din Timișoara de către un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf și urmează un tratament pentru afecțiunea cronică constatată. Joi,
Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient cum a scris presa, ci a căzut și nu a dorit să fie internat, dar a fost făcut apel la 112.

În ziua de sâmbătă, starea de sănătate s-a înrăutățit și în urma discuției cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Județean Arad, care îi cunoștea afecțiunile, a făcut o reevaluare în cadrul unui spital privat.

Iată mesajul integral:

“În urma cu câteva săptămâni, soțul meu a fost consultat la o clinică de specialitate din Timișoara de către un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf și urmează un tratament pentru afecțiunea cronică constatată.

În dimineața zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient ci a căzut și nu a dorit să fie internat. Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputând să îl ridic și din dorința de nu fi expus într-o situație nefavorabila imaginii publice, împreună am stabilit sa solicitam o ambulanță de la o clinică privată, în care a fost internat temporar și a continuat tratamentul, beneficiind de condiții medicale de calitate.

În ziua de sâmbătă, starea de sănătate s-a înrăutățit și în urma discuției cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Județean Arad, care îi cunoștea afecțiunile, i-a recomandat o reevaluare în cadrul acestui spital.

În acest timp, fostul impresar Ionuț Pavel, fără a ma fi întrebat despre starea soțului meu si fără a ne solicita acordul, a răspândit în presa informații nedocumentate false, defăimătoare privind modul in care familia îl îngrijește pe “Nea Beni”.

Se dovedește că Beni pe bună dreptate nu îl consideră o persoană din cercul de prieteni și a încetat relațiile profesionale de mai mult timp cu acesta.

Vă mulțumim pentru aprecierile și gândurile bune și să ne rugăm cu toții pentru sănătatea îndrăgitului Benone Sinulescu.”

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu