Divertisment

Totul despre nunta lui Valentin Sanfira cu Codruța Filip

Valentin Sanfira și Codruța Filip sunt soț și soție și în fața lui Dumnezeu. După slujba religioasă, cei doi miri au petrecut la un local de lux cu sute de invitați. A fost o petrecere reușită, o confirmă cei prezenți.

Au fost mulți invitați din televiziune și din muzica românească. Cătălin Măruță a fost amfitrionul marelui eveniment. Artistul Alin Gabriel Matei a avut rolul de cavaler de onoare, iar printre artistii invitați s-au numărat și Marian Medregoniu, Neta Soare, Ileana Lăceanu, Ioana Anton, Cristina Spătar, Cleopatra Stratan și soțul ei Edward Sanda, Maria Ghinea sau Maria Constantin.

Codruța a fost felicitată pentru rochia spectaculoasă pe care a ales-o. Creația este semnată de un designer vestimentar. Mirele a optat pentru un costum negru, clasic, cu papion. 

Artista a ales o rochie albă cu o trenă fastuoasă, îmbrăcată în flori din satin și un voal lung. Trena a accesorizat rochia, iar Codruța a avut un look apreciat. În partea din față rochia a avut un decolteu provocator, iar croiala a fost una simplă, extrem de elegantă.

La petrecere, artista s-a schimbat la un moment dat cu o rochie albă din mătase, strâmtă, care i-a pus silueta în valoare. În partea de sus, rochia a fost croită pe un singur umăr, imitând un sacou, iar în păr a ales să poarte o pălărie.

Valentin Sanfira și Codruța Filip sunt împreună de 4 ani.

M-am îndrăgostit de ea într-o secundă și am uitat de tot în acele clipe. Nu mi s-a întâmplat acest lucru niciodată, mai ales că eu am mai avut până acum relații și ea știe acest lucru, nu i-am ascuns nimic. M-am uitat la ea și mi-am zis în gând: Doamne ce fată frumoasă și simplă, așa cum mi-am dorit eu!”, spunea artistul.