Actualitate

Ești în căutarea unui job? Vezi lista locurilor de muncă vacante

În evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) sunt disponibile, la acest moment, 45.469 locuri de muncă.

Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: lucrător comercial, muncitor necalificat la asamblarea și montarea pieselor, muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptușeli zidărie, placi mozaic, faianță, gresie, parchet , manipulant mărfuri, agent de securitate, muncitor necalificat la spargerea și tăierea materialelor de construcții, muncitor necalificat în industria confecțiilor.

Astăzi sunt disponibile pe site-ul AJOFM Buzău   230 de locuri de muncă, printre care, posturi pentru șef de compartiment la Administrația Bazinală de Apă Buzău-Ialomița, gestionar, graphic designer, inginer mecanic, lăcătuș mecanic. Vezi lista completă a locurilor de muncă AICI.

În plus, cu oferte actualizate vine și suplimentul Anunțul Buzoian. Astăzi, locuri de muncă vacante sunt disponibile pentru muncitor confecții metalice mici, manipulant marfă, confecționer și multe altele. Vezi ofertele AICI.

Etichete