Actualitate

Euro 2020 se simte și la Buzău! Zeci de suporteri ucraineni vor petrece noaptea în oraș

Entuziasmul Campionatului European de Fotbal se simte în această noapte și la Buzău. Zeci de suporteri ucraineni au ajuns în urmă cu câteva ore în municipiul Buzău. Aceștia vor petrece noaptea aici, urmând ca mâine dimineață să-și reia drumul către București.

Trei autocare pline au poposit în această seară la două hoteluri din oraș. În total 120 de suporteri vor petrece noaptea aici pentru ca mâine să fie prezenți pe Național Arena unde echipa antrenata de Andrei Șevcenko joacă a doua partida din grupa C a Campionatului European de Fotbal, în compania naționalei Macedoniei de Nord.

sursa foto: Adevarul de Suceava
FOTO: Oana Şlemco

De altfel, jucătorii ucraineni se vor bucura mâine de o susținere numeroasă. Astăzi, autoritățile de la punctul de trecere a frontierei Siret au raportat  peste o mie de suporteri ucraineni care au intrat în România pentru a putea fi prezenți la meciul ce se va disputa mâine, începând cu ora 16.00.

Fanii jucătorilor ucraineni au trecut frontiera cu autocare, microbuze sau maşini personale. Erau „înarmaţi” cu steaguri, embleme, vuvuzele.

Trei dintre aceste autocare au ajuns la Buzău, iar pe tot drumul au fost escortați de jandarmi.

Până acum nu au fost raportate incidente, suporterii fiind pașnici pe tot traseul parcurs de la graniță.

Mâine, în România, se va juca al doilea meci pe care îl găzduiește țara noastră la Euro 2020.