Social

EVOLUȚIE GALOPANTĂ A BOLII! În doar câteva zile de la confirmarea cu COVID-19, Cătălin Simion, polițist local în Buzău, s-a stins

Boala a avut o evoluție galopantă în cazul polițistului local din Buzău, care, în doar câteva zile de la confirmarea cu coronavirus, și-a pierdut viața.

Bărbatul de 48 de ani s-a prezentat la spital pe picioarele sale, a fost testat pentru COVID-19 și examinat de medic după ce a fost confirmat cu infecție cu coronavirus. A cerut să plece acasă din spital și să urmeze tratamentul acasă, însă, virusul a lovit crunt. După doar 3 zile de la confirmare, buzoianul s-a întors la spital fiind în stare foarte gravă. Iată ce transmit reprezentanții Spitalului Județean Buzău despre acest caz:

“În data de 10.11.2020, ora 7:40, se prezintă la U.P.U a S.J.U.Buzău un bărbat de 48 de ani, cu suspiciune de infecție cu virus SARS-COV- 2. I se recoltează analize medicale, i se efectuează radiografie pulmonară și i se recoltează proba pentru test COVID. După ce este examinat de către medicul din U.P.U , pacientul se externează la cerere, cu recomandări de izolare la domiciliu și tratament medicamentos. Pe data de 13.11.2020, pacientul se prezintă la secția Boli Infecțioase cu stare generală foarte gravă, cu saturație 48%, cu dispnee severă, este internat în secție și ulterior transferat în secția A.T.I. a S.J.U.Buzău, unde survine decesul la câteva zile.”, a declarat pentru șansanews.ro purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Buzău, Adriana Bunilă.

Șansanews.ro a prezentat cazul polițistului local care și-a pierdut viața din cauza coronavirusului AICI.