Actualitate

(EXCLUSIV) CE SE ÎNTÂMPLĂ CU PREFECTUL LEONARD DIMIAN, INTERNAT DE 10 ZILE ÎN SPITAL CU COVID-19

Prefectul județului, Leonard Dimian, diagnosticat cu COVID-19 pe 16 august, este internat, în continuare în secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Buzău. Starea lui actuală este bună, însă timp de 4 zile, a avut febră peste 38.5 iar ca o complicație a infecției cu coronavirus a dezvoltat o formă de pneumonie. Astăzi, în exclusivitate pentru șansanews.ro, prefectul a dezvăluit că are un prim test negativ, însă va repeta  analiza vineri și în funcție de rezultat și de ce vor spune medicii s-ar putea externa la finele săptămânii.

Prefectul județului Buzău, Leonard Dimian a fost diagnosticat pe 16 august cu infecție cu coronavirus. A doua zi s-a internat la Boli Infecțioase, și, deși spera că va putea pleca acasă în 48 de ore, șeful de la Casa Albă a fost nevoit să rămână în spital. El a avut febră timp de 4 zile, aproape 39 de grade, ceea ce l-a slăbit mult. Nu a tușit deși virusul i-a afectat plămânii, fiind diagnosticat cu pneumonie, ca o complicație a infecției cu coronavirus.

”La început mi-a fost rău. Am avut simptome, am avut febră mare, 38.5, 38.9, stare proastă, dureri musculare. După instituirea tratamentului, simptomele s-au mai ameliorat, însă virusul mi-a prins plămânii. Am făcut o pneumonie, însă lucrurile au fost luate din pripă, am luat antibiotice, antivirale, vitamine, iar acum sunt bine”.

Prefectul a dezvăluit în exclusivitate pentru șansanews.ro că astăzi ”este chiar bine”, cu atât mai mult cu cât are un prim test negativ iar analizele pe care medicii i le-au recoltat sunt, în sfârșit, bune.

”Am un prim test negativ astăzi. Sunt chiar bine. Și analizele de sânge și cele specifice sunt bune, testul e negativ, însă îl voi repeta vineri. Dacă și acela va fi negativ iar medicii vor considera că pot fi externat, atunci voi pleca acasă”.

Șeful de la Casa Albă a dezvăluit că va reveni la muncă imediat cum va fi externat, fără a sta acasă, în concediu medical, pentru că sunt lucruri stringente care nu pot fi rezolvate, în lipsa sa, nefiind cu putință delegarea tuturor atribuțiilor către cei doi subprefecți.

Iată mesajul prefectului de Buzău, Leonard Dimian, diagnosticat cu COVID—19, mesaj transmis buzoienilor de pe patul de spital:

Mica Publicitate