Actualitate

EXCLUSIV: Două accidente rutiere grave, într-o singură noapte! Un șofer a fugit de la locul accidentului (FOTO)

După ce un accident rutier grav s-a produs noaptea trecută pe Calea Eroilor, unde un autoturism marca Bmw, cu volanul pe partea dreapta, a ajuns în gardul cimitirului, la doar câteva ore distanță un alt accident spectaculos a avut loc pe strada Transilvaniei.

Din primele date, se pare că șoferul unui autoturism marca Volkswagen care se deplasa  de pe Bulevardul Nicolae Titulescu spre Strada Constituției, nu a acordat prioritate unui alt șofer care se deplasa dinspre Vernești spre Buzău, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, prima mașină s-a oprit într-un gard, iar cealaltă a fost proiectată în peretele unui magazin. Noroc că la ora producerii accidentului, 5:30, în zonă nu se afla nicio persoană.

Din primele date, vinovat pentru producerea accidentului ar fi șoferul autoturismului Volkswagen, un bărbat de cetățenie turcă. Acesta s-a prezentat la spital, după accident, acuzând dureri în zona lombară

Surprinzător este faptul că, deși aparent nevinovat, conducătorul celuilalt autovehicul, marca Opel, a fugit de la locul accidentului. În prezent, polițiștii fac cercetări pentru identificarea șoferului și audierea acestuia. Polițiștii urmează să stabilească exact ce s-a întâmplat și de ce șoferul implicat în accident s-a făcut nevăzut.