Actualitate

Exemplu de “AȘA DA!” Ce au făcut elevii de la Hasdeu de-au meritat o scrisoare de mulțumire

Imediat după Anul Nou, o țară întreagă a fost îngrozită de un eveniment care a avut loc în capitală. Acolo, un grup de tineri care închiriase o vilă pentru petrecerea de Revelion, a făcut un adevărat dezastru, creând pagube uriașe proprietarului.

Nu a fost un caz singular, incidente similare fiind raportate și în alte zone din țară.

Atât de tare ce s-au speriat proprietarii de pensiuni de acest gen de petreceri, că atunci când un grup de elevi a lăsat în urmă curățenie, proprietarii au transmis o scrisoare de mulțumire.

Un grup de elevi din clasa XI-a A de la Colegiul Național „B.P. Hasdeu” din Buzău a închiriat pentru petrecerea de Revelion o pensiune în județul Brașov. Reticența gazdelor, referitoare la vârsta tinerilor și la pagubele pe care le-ar fi putut înregistra era firească, date fiind situațiile descrise anterior.

Doar că elevii buzoieni le-au făcut proprietarilor pensiunii o altfel de surpriză, pozitivă de data aceasta: înainte să plece, tinerii au făcut curățenie în camere, deși ora era matinală. Mai mult, pentru că după petrecere rămăsese mâncare, hasdeienii au propus să o doneze unor case de copii sau unor familii cu nevoi.

Gazda a fost atât de impresionată de elevii buzoieni încât a trimis liceului o scrisoare, prin care laudă atât inițiativa elevilor, dar îi și felicită pe părinți pentru educația pe care le-au oferit-o.