Actualitate

(UPDATE) Explozie într-un bloc din oraș. Mai mulți locatari au fost evacuați. Urmările deflagrației

UPDATE: Două victime au fost preluate de la locul exploziei care s-a produs vineri dimineață, într-un bloc situat la ieșire din Buzău spre Bariera Brăilei. Este vorba despre o copilă de 6 ani precum și de o femeie de 65 de ani. Ambele sunt stabile, cu arsuri și răni ușoare.

”In urma exploziei, la U.P.U. a S.J.U. Buzău au fost transportate 2 victime: o femeie în vârstă de 65 de ani si o fetiță în vârstă de 6 ani. Femeia în vârstă de 65 de ani a suferit arsura prin explozie spațiu inchis 10 %, gradul I, la nivel facial, cervical, mâini, antebraț bilateral si coapsă iar fetița in vârstă de 6 ani a suferit arsură prin explozie gradul I, la nivel facial si la nivelul mâinii stângi. La acest moment, ambele victime primesc îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean Buzău.

Explozie cu victimă în municipiul Buzău.

Din primele informații furnizate de reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Buzău, o deflagrație s-a produs la etajul 4 al unui bloc din municipiu. Explozia nu a fost urmată de incendiu, însă a făcut cel puțin o victimă, așa cum reiese din primele date.

15 locatari ai imobilului în care a avut loc explozia au fost evacuați. Iată anunțul pompierilor.

”Explozie neurmată de incendiu, locuință etaj 4, bloc VAE Apcarom. Intervin două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenție și comanda și o ambulanță. Posibil o victima care necesita îngrijiri medicale. Au fost evacuate 15 persoane, locatari ai clădirii.”, transmit reprezentanții ISU Buzău.

Etichete