Actualitate SPORT

FC Buzău joacă duminică primul meci acasă. Teste rapide la intrarea pe stadion

A.S. FC Buzău are programat, duminică, primul meci acasă, din actualul campionat. Partida va începe la ora 12.00 și îi va aduce în Crâng pe jucătorii de la U. Cluj. Accesul spectatorilor pe stadion se va face în baza biletului de intrare, care va costa 10 lei, acestea urmând a fi puse în vânzare începând de sâmbătă de la ora 10.00, la poarta Crângului.

Spectatorii care doresc să intre pe stadion trebuie  să facă dovada vaccinării, a trecerii prin boală sau să prezinte un test COVID-19 negativ, inclusiv rapid.

Pentru a veni în sprijinul spectatorilor, organizatorii au decis să contracteze o firmă care va face teste antigen rapide la poarta stadionului. Microbiștii care vor vrea să facă un asemena test vor trebui să scoată din buzunar 15 lei, în afara costului biletului de intrare pe stadion.

Astfel, spectatorii se vor testa înaintea intrării pe stadion, la punctul special amenajat, iar pentru o mai mare operativitate pot descărca și completa acasă fișa de mai jos pe care apoi reprezentanții laboratoriului medical le vor trece rezultatul testului rapid.

Testul care va fi făcut duminică dimineață, înainte de intrarea la meciul dintre FC Buzău și U Cluj  va putea fi folosit și pentru a avea acces, apoi. la partida dintre Chindia Târgoviște și Dinamo București, care se va juca pe stadionul din Crâng, duminică de la ora 19.00.