Actualitate

UPDATE: ARESTATĂ PREVENTIV PENTRU GRELE INFRACȚIUNI. Femeia care a lovit cu mașina un polițist aflat în misiune, după gratii. Ultimele date din anchetă (VIDEO)

UPDATE: Șoferița de 32 de ani, implicată în incidentul extrem de grav de miercuri seară, de pe Calea Eroilor, rămâne după gratii. Femeia a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Știrea inițială: Femeia de 32 de ani din Berca, cea care ar fi lovit în mod intenționat motocicleta unui polițist de la Serviciul Rutier care se afla în urmărirea ei, a fost reținută pentru 24 de ore. Ea va fi cercetată pentru tentativă de omor sub forma ultrajului și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea Poliției.

Totul s-a întâmplat miercuri seară pe Calea Eroilor după ce un polițist de la Serviciul Rutier al IPJ Buzău i-a făcut semn unei șoferițe să tragă pe dreapta. Iată ce a declarat joi pentru șansanews.ro șeful Poliției Rutiere Buzău, comisar șef Silviu Dinu:

Femeia nu s-a conformat ci a demarat în trombă. Agentul de poliție a pornit în urmărirea ei iar pe Calea Eroilor s-a produs accidentul. Femeia a acroșat motocicleta MAI, proiectând-o într-un taxi.

Motocicleta a luat foc în urma impactului, însă agentul Adrian Popa a scăpat ca prin minune.

Șoferița și-a continuat drumul, însă a fost prinsă ulterior de polițiștii locali și dusă la audieri, în  noaptea de miercuri spre joi fiind fiind dispusă reținerea.

Polițistul Adrian Popa este venit la Buzău, prin transfer de la Brigada Rutieră a Poliției Capitalei.