Actualitate

(UPDATE) Femeie accidentată grav pe strada Alex. Marghiloman. Traficul este dirijat (FOTO & VIDEO)

UPDATE: Polițiștii vin cu detalii privind dinamica accidentului de pe Marghiloman:

“Din primele date de la fața locului s-a stabilit că în timp ce conducea autoturismul dinspre bulevardul Unirii către strada Alexandru Marghiloman, un șofer în vârstă de 54 de ani, din Buzău, a surprins și accidentat o femeie pieton, în vârstă de 63 de ani, de asemenea din Buzău,care s-ar fi angajat în traversarea drumului. Accidentul s-a soldat cu rănirea pietonului care a fost preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.”

Se pare că femeia s-ar fi aflat pe trecere în momentul în care a fost lovită de mașină, însă s-a angajat în traversarea străzii deși semaforul arăta roșu pentru pietoni.

ȘTIREA INIȚIALĂ: O femeie a fost lovită de o mașină pe strada Alexandru Marghiloman, în apropiere de Bazar. Potrivit unor surse, o femeie cu vârsta de circa 60 de ani ar fi încercat să traverseze strada, pe zebră, moment în care a fost lovită de o mașină. În urma impactului, victima a suferit leziuni la cap.

“Trafic dirijat in mun. Buzau, str. Alexandru Marghiloman, un autovehicul a accidentat un pieton”, anunță IPJ Buzău.

Traficul este îngreunat și pe străzile din jur.

Etichete