Actualitate

FEMEIE ATACATĂ ÎN PROPRIUL MAGAZIN DE UN INDIVID CĂRUIA NU I-A DAT ALCOOL PE DATORIE. După atac, agresorul a încercat să-și ia viața

O femeie din localitatea Ziduri a ajuns, vineri,  la Unitatea de Primiri Urgențe după ce a fost atacată în propriul magazin de un individ căruia a refuzat să-i dea alcool pe datorie. Cu o mânie de nedescris, bărbatul s-a năpustit asupra femeii căreia i-a provocat mai multe leziuni cu un cuțit la gât și la cap. Ulterior, bărbatul a încercat să-și ia viața. Ambii au ajuns la spital.

Totul s-a întâmplat, vineri, într-un magazin sătesc din Cuculeasa, din comuna buzoiană Ziduri. Un individ de 36 de ani a intrat în magazin  și i-a cerut proprietarei  alcool pe datorie.  Femeia l-a refuzat dat fiind că adunase deja mai multe datorii pe caiet, dar și pentru că individul era deja băut bine.

Revoltat că a fost refuzat, bărbatul s-a năpustit asupra femeii căreia i-a provocat mai  multe leziuni la gât și la cap cu un  cuțit. Apoi, individul a plecat acasă la el, unde a încercat să se înjunghie în inimă cu același cuțit, se pare, cu care și-a rănit victima.

Atât femeia cât și agresorul au ajuns la Spitalul Județean Buzău.

”La U.P.U. a S.J.U. Buzău au fost transportate două persoane care au suferit leziuni în urma unei agresiuni. Este vorba despre o femeie în vârstă de 41 de ani și de un bărbat în vârstă de 36 de ani. Femeia a suferit plăgi prin înjunghiere la nivelul scalpului si gâtului iar barbatul a suferit plăgi, prin înțepare, la nivelul toracelui stâng. Cele două victime sunt stabile, conștiente, în curs de investigații”, a precizat purtătorul de cuvânt al SJU Buzău, Adriana Bunilă.

La locul incidentului sunt la ora postării acestei știri mai multe echipaje de Poliție dar și un procuror, care efectuează cercetări, în funcție de starea victimei urmând a se face și încadrarea faptei.