Actualitate

FESTIVITATE DE ABSOLVIRE, SUB SEMNUL PANDEMIEI. Imagini inedite de la Școala de Maiștri Militari și Subofițeri de la Boboc

Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” a organizat vineri, 31 iulie 2020, festivitatea de absolvire a promoției 2020 „General Ioan Emanoil Florescu”.

Tot vineri, zeci de tineri au fost înaintați în primul grad. Au fost avansați la gradul de maistru militar clasa a V-a  84 de absolvenți (76 băieți și 8 fete), iar la gradul de sergent 115 absolvenți (87 de băieți și 28 de fete). Tinerii vor fi repartizați în unități ale Forțelor Aeriene și Forțelor Terestre din Armata României.

Ceremoniile de vineri, de la Boboc, s-au desfășurat într-un cadru restrâns, în condiţii speciale, cu respectarea tuturor măsurilor privind limitarea răspândirii infecţiei cu SARS CoV-2.

Absolvenții și ceilalți participanți au purtat tot timpul masca de protecție și au păstrat distanța socială de circa 2 m.

Autorul știrilor

Elena Petre

1 Comentariu

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • De ce nu i ati fotografiat si inainte de ceremonie, cand nu purta nimeni masca si stateau toti laolalta ? :)))Publicitate