Divertisment

Fiica lui Adrian Enache e însărcinată cu băiatul lui Sorin Ovidiu Vîntu

Diana Enache și Ionuț Vîntu formează un cuplu de patru ani, însă și-au trăit idila în mare discreție. Cei doi evită să se afișeze împreună la evenimentele mondene și nu se expun pe rețelele de socializare. Nu demult, fiica lui Adrian Enache vorbea despre relația cu fiul cunoscutului afacerist Sorin Ovidiu Vîntu, mărturisind că ea și partenerul ei au multe interese comune și se raportează la același set de valori.

După imagini preluate de presă de la fotoreporteri, apărute în presă, Diana Enache a fost contactată de jurnaliști, însă nu a confirmat sarcina, deși burtica este evidentă. Totuși, fiica lui Adrian Enache a sugerat că va face anunțul „la momentul potrivit’, lăsând loc de interpretări cu privire la faptul că va deveni mamă.

Deși fiica artistului Adrian Enache și parterenul ei nu au dorit să confirme zvonul referitor la sarcină, socrul fetei a declarat că este nerăbdător să devină devină bunic, dându-i pe gol pe cei doi tineri. Zilele trecute, fiica lui Adrian Enache a fost surprinsă făcând procedurile sociale necesare în cazul viitoarelor mame, însă nu a făcut niciun comentariu pe marginea subiectului.