Actualitate

Filmul nenorocirii de pe DN 2 B. Cum s-a produs accidentul în care un om a murit și 6 au fost grav răniți

O adevărată nenorocire a fost noaptea trecută pe DN 2 B, la Buzău.  Un om a murit iar 6 au fost grav răniți într-un teribil accident în care au fost implicate mai multe mașini. 

Accidentul a avut loc miercuri seară, în jurul orei 22.00, pe DN 2 B, în afara municipiului Buzău.

Din primele date de la fața locului, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Brăila către Buzău, un șofer de 56 de ani, din Tulcea, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe aceeași direcție,  de un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Brăila.

În urma coliziunii, autoturismul brăileanului a ricoșat pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Gălbinași, ulterior a părăsit partea carosabilă și a lovit  un cap de pod marginal.

De asemenea, autoturismul tulceanului, a ricoșat într-o autoutilitară condusă pe direcția Brăila către Buzău, de către un buzoian de 42 de ani, apoi a părăsit partea carosabilă lovind un cap de pod marginal.

În urma carambolului, șoferul de 56 de ani care a provocat accidentul, așa cum reiese la acest moment, a murit. De asemenea, trei persoane care îl însoțeau au fost grav rănite: o tânără de 20 de ani, din Galați, altă tânără de 23 de ani, din Bacău și un bărbat de 41 de ani, din Galați. Una dintre fete este la Terapie Intensivă, în stare foarte gravă.

Au mai fost răniți, de asemenea, șoferul de 38 de ani și 2 pasageri ai acestuia, un bărbat de 62 de ani și o femeie de 60 de ani, ambii din Brăila.  Este vorba despre o familie care a ajuns la spital.

Toate cele 6 victime ale carambolului de noaptea trecută sunt acum în grija medicilor buzoieni, starea unora dintre ele fiind foarte gravă.

”In urma accidentului rutier, la U.P.U. a S.J.U. Buzău au fost transportate 6 victime, cu vârste cuprinse intre 20 si 62 de ani. A fost declanșat planul alb de intervenție. Toate cele 6 victime au suferit politraumatisme in urma accidentului rutier. Două dintre victime se află în secția U.P.U., pentru finalizarea investigațiilor, bărbatul în vârstă de 62 de ani se află internat în secția Ortopedie, un alt bărbat in vârstă de 38 de ani se află internat in secția Chirurgie, un alt bărbat în vârstă de 41 de ani se află internat in secția Chirurgie BMF si victima în vârstă de 20 de ani se afla în sectia A.T.I.- Chirurgie Generală”, au menționat joi dimineață reprezentanții Spitalului Județean Buzău, unde au ajuns victimele.

În cauză a fost întocmit dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.