Actualitate

Moartea, transmisă în direct! Accidentul de pe DN 2 B, transmis live pe Facebook de una dintre victime. Imagini cu un puternic impact emoțional (VIDEO)

O adevărată nenorocire a fost noaptea trecută pe DN 2 B, la Buzău.  Un om a murit iar 6 au fost grav răniți într-un teribil accident în care au fost implicate mai multe mașini. 

Accidentul a avut loc miercuri seară, în jurul orei 22.00, pe DN 2 B, în afara municipiului Buzău, și a fost surprins de un live pe facebook pe care îl făcea o tânără din mașina care produce carambolul, așa cum reiese din datele Poliției.

Din imaginile postate în timp real de tânără, se observă cum autoturismul, un BMW X5, înmatriculat în Galați, rulează în miez de noapte. În mașină sunt patru oameni, doi bărbați și două femei. Autoturismul e condus de un bărbat, un tulcean de 56 de ani, în dreapta lui se află o tânără cu un telefon în mână, iar din spate o altă tânără face live pe facebook.

În mașină e muzică lăutărească. La un moment dat, unul dintre cei doi bărbați, nu se știe încă dacă șoferul sau pasagerul, pare că-și caută telefonul, (minutul 3.46), iar pasagera din dreapta șoferului întoarce capul către cei de pe pe bancheta din spate.  Acela este momentul în care șoferul lovește violent autoturismul care rula în fața sa:

ATENȚIE! Imagini care vă pot afecta emoțional!!

În urma accidentului, șoferul BMW-ului a murit, una dintre tinerele care îl însoțea a fost grav rănită și e la Terapie Intensivă, în Spitalul Județean. Și ceilalți doi ocupanți din BMW au fost răniți.

De asemenea, o familie din Brăila, care se afla în mașina lovită de tulcean, a ajuns la spital. Este vorba despre un bărbat și despre părinții lui.

Iată filmul tragediei, așa cum l-a prezentat Poliția Buzău:

”În data de 15 septembrie a.c., în jurul orelor 22.00, polițiștii buzoieni au fost sesizați de producerea unui accident de circulație pe DN2B, în afara municipiului Buzău.

Din primele date de la fața locului, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Brăila către Buzău, un șofer de 56 de ani, din Tulcea, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe aceeași direcție,  de un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Brăila.

În urma coliziunii autoturismul brăileanului a ricoșat pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Gălbinași, ulterior a părăsit partea carosabilă și a lovit  un cap de pod marginal.

De asemenea, autoturismul tulceanului, a ricoșat într-o autoutilitară condusă pe direcția Brăila către Buzău, de către un buzoian de 42 de ani, apoi a părăsit partea carosabilă lovind un cap de pod marginal.

Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului de 56 de ani, rănirea a 3 pasageri ai acestuia, o tânără de 20 de ani, din Galați, altă tânără de 23 de ani, din Bacău și un bărbat de 41 de ani, din Galați.

În urma accidentului au fost răniți și șoferul de 38 de ani și 2 pasageri ai acestuia, un bărbat de 62 de ani și o femeie de 60 de ani, ambii din Brăila.

Toate persoanele au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”