Actualitate

(UPDATE) FOC PE ȘOSEA, LA IEȘIRE DIN BUZĂU SPRE PLOIEȘTI. Autoutilitară în flăcări după ce s-a ciocnit cu un TIR. O femeie resuscitată la locul accidentului (FOTO)

UPDATE: Din păcate, accidentul produs marți la ieșire din Buzău spre Ploiești s-a soldat cu decesul unei femei de 54 de ani din București. Femeia, singura victimă a accidentului, se afla în autoutilitara care a fost lovită puternic de TIR. Era soția șoferului. Femeia a fost resuscitată la locul accidentului de către medicii de la Ambulanță, însă a suferit leziuni atât de grave că nu a putut fi salvată. Soțul femeii, în vârstă de 58 de ani, a fost și el rănit și a fost transportat la Spitalul Județean Buzău.

La U.P.U. a S.J.U. Buzău a fost transportat un bărbat în vârstă de 57 de ani, victimă a unui accident rutier. Bărbatul a suferit un TCC, traumatism toraco-abdominal în obervatie si un traumatism la nivelul membrului superior. Bărbatul este stabil hemodinamic si respirator, conștient, cooperant”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, Adriana Bunilă.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz. Iată ce au transmis la scurt timp de la accident:

”Din primele date de la fața locului este vorba de o coliziune între un autocamion de mare tonaj condus pe Șoseaua Nordului spre Calea Eroilor de către un șofer de 26 de ani, din Ialomița și autoutilitara care circula din sens opus, la volanul căreia era un conducător auto de 57 de ani, din București.

În urma impactului, vehiculele implicate în accident au fost proiectate în afara părții carosabile.

Accidentul s-a soldat cu decesul pasagerei din autoutilitară, o femeie în vârstă de 54 de ani, de asemenea din București.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Grav accident de circulație produs marți dimineață pe Șoseaua Nordului, la ieșire din municipiul Buzău către Ploiești. Un accident rutier s-a produs acolo, iar circulația este blocată la ora postării acestei știri.

Din primele date de la fața locului, este vorba despre o coliziune între un TIR și o autoutilitară. In urma impactului, autoutilitara a luat foc. O persoană a fost grav rănită și este resuscitată la locul accidentului de către medicii de la Ambulanță.

Polițiștii de la Serviciul Rutier sunt la fața locului și fac cercetări în timp ce traficul este blocat.

Pe Centura municipiului Buzău, la ieșire către municipiul Ploiești, județul Buzău,  a avut loc o coliziune între un autotren și o autoutilitară. În urma impactului, a izbucnit un incendiu la nivelul autoutilitarei. O persoană a suferit leziuni grave, fiind resuscitată la fața locului. Traficul rutier este oprit pentru efectuarea cercetării la fața locului.
Se estimează reluarea normală a circulației în 30 de minute.”, anunță și INFOTRAFIC. 

Etichete

Mica Publicitate