Actualitate

Focul a mistuit un magazin, o mașină și o casă

Luptă cu flăcările prelungită până în zori, la Sălcioara, în comuna buzoiană Ghergheasa. un apel primit la dispeceratul ISU Buzău, în jurul orei 3.00, anunța un incendiu de proporții cu risc de propagare la mai multe proprietăți. De la sediul pompierilor au plecat 5 echipaje de intervenție și o ambulanță SMURD. Chiar și cu acest efectiv de forțe, lupta cu flăcările a durat ore în șir.

Ajunși la locul incendiului, pompierii au constatat că focul cuprinsese un magazin, o anexă, un autoturism și un tractor, fiind propagat și la o locuință aflată în imediata vecinătate. Singura parte bună a fost aceea cp nicio persoană nu a fost surprinsă în interior. Flăcările au cuprins o suprafață de aproximativ 350 de metri pătrați. Pompierii au luptat cu focul până în jurul orei 7.00 când s -a reușit lichidarea incendiului.

La lumina zilei, urmează să fie stabilite pagubele produse proprietarului de focul generalizat. Deocamdată, pompierii au identificat cauza probabilă a incendiului: efectul termic al curentului electric.