Divertisment

Focus FM, de 22 de ani cu tine! Rămânem împreună

Focus FM Regional, radioul cu cea mai mare audiență în județele Buzău, Vrancea, Galați, Brăila și Ialomița împlinește, astăzi, 22 de ani de emisie. 22 de ani plini, în care echipa, dar și aria de acoperire au crescut, Focus FM fiind astăzi lider de audiență.

În 2 iunie 2000, prima emisie sub sigla Focus FM anunța apariția unui nou radio în Buzău. A urmat extinderea prin lansarea de noi licențe: Râmnicu Sărat, apoi Vrancea, Galați și Brăila, pentru ca ultima adăugată în portofoliu să fie licența pentru orașul Slobozia.

În primăvara lui 2016 Focus FM, având deja acoperire în cinci județe, a făcut o schimbare majoră, o repoziționare în piață, o data cu schimbarea politicii muzicale. A fost începutul unui drum care l-a adus în topul preferințelor ascultătorilor. În același timp, emisia online a dus radioul în toate colțurile țării, dar și în diaspora.

Focus FM a devenit un mod de viață, cu un ritm vesel adus zi de zi pe frecvențe, prin programele stației. Hiturile lansate de radioul numărul 1 din regiune devin rapid virale și sunt nelipsite de la orice petrecere, căci Focus Fm dă trend-ul distracției în fiecare sezon.

Livrând muzica 100% românească, 24 din 24 și 7 zile din 7, Focus Fm a reușit sa ajungă în toate colțurile lumii, să fie ascultat și pus la suflet de românii de pretutindeni. Mesajele zilnice ajung pe toate continentele, din Canada, America și până în Europa, în țările cu cele mai mari comunități de români, Focus Fm este un FENOMEN.

La 22 de ani, Focus FM își sărbătorește publicul care l-a adus în top și anunță că își propune să își extindă emisia în eter, dar și să rămână în preferințele publicului care l-a descoperit deja.