Divertisment

Nu se uită la bani! Fuego are mii de haine de scenă

Își cântă cu patimă melodiile la radio Focus Fm, umple scena cu pasiune și drag de muzică și realizează spectacole demne de un mare artist. E vorba de Fuego, care rămâne unul dintre cei mai iubiți artiști din România, care reușește să umple sălile până la refuz la spectacolele sale, ceea ce reprezintă dovada că lumea îl iubește. Transmite enorm de multă emoție și se vede că trăiește prin muzică.

Fuego este un adevărat fenomen pe scenă la concerte, unde ține publicul în priză și ca orice artist, Paul Surugiu acordă importanță imaginii. Și-a găsit de ani buni stilul vestimentar care i se potrivește, iar la acest aspect colaborează cu profesioniști care îl ajută să aibă apariții impecabile în fața publicului. Am aflat că outfit-urile celebrului artist sunt realizate de designeri, dar după propriile idei și pune are preț pe imagine, căci un artist trebuie să fie artist din toate punctele de vedere.

“Apoi, mi-am obișnuit mereu publicul ca la concerte să mă vadă altfel. Astfel că la fiecare turneu vin cu ceva nou, cu un nou concept și noi haine. La TVR 2, la fel, n-am repetat ținute, pentru că țin ca de fiecare dată să schimb, să fie altceva! Am mii de haine și sacouri de scenă! Unele nu le voi mai purta niciodată, pe altele da! Unele sunt și au fost mai scumpe, altele mai ieftine! Nu m-am uitat la partea financiară când a trebuit să lucrez la capitolul acesta! Am investit mult în ținute și cred eu că nu a fost în van’.”, a declarat Fuego.

Paul Surugiu a lansat pentru fanii săi un nou videoclip:

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu