Actualitate

(FOTO) A plouat și ne-am blocat! Șoferi cu nervii la pământ, coloane de mașini în tot orașul

O ploaie bunicică blochează tot orașul. Se întâmplă de fiecare dată și așa a fost și azi, când, la 10 minute după începerea unei ploi mai abundente, Buzăul era invadat de coloane de mașini, pentru ca, după alte 10 minute să se instaleze haosul în oraș. Centrul orașului, centura ocolitoare, dar și străzile ce se află în reabilitare s-au blocat. Bulevardul Unirii a fost, de asemenea, blocat aproape în totalitate, la fel și zonele adiacente.

Un exemplu este strada Ion Băieșu, unde mașinile nu mai aveau încotro să se miște din cauza blocajului și bălților imense. Cu nervii întinși la maxim, șoferii prinși în trafic au început să-și verse năduful pe rețelele de socializare.

Nici parcările centrelor comerciale nu au scăpat de aglomerație. La fel s-a întâmplat și la intrările și ieșirile din oraș, care la rândul lor nu au scăpat de timpii prelungiți în trafic. De exemplu, pe intrarea dinspre Mărăcineni s-a circulat cu dificultate zeci de minute.

Pe centura ocolitoare, în intersecția cu strada Orizontului, șoferul unui camion a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe partea carosabilă. În zonă s-a circulat îngreunat și dirijat.

Sursa InfoTrafic