Actualitate

(FOTO) Accident cu două victime în municipiul Buzău

UPDATE: Doi tineri aflați pe motocicleta au fost răniți in urma accidentului de pe Unirii:

Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între autoturismul care circula pe bulevardul Unirii dinspre Ploiești către Focșani, la volanul căruia se afla un șofer de 30 de ani, din Buzău și motocicleta condusă pe strada Patriei către intersecția cu bulevardul Unirii, de către un tânăr de 32 de ani, din București.

Accidentul s-a soldat cu rănirea motociclistului și a pasagerei acestuia, o tânără de 31 de ani, din București, cei doi fiind preluați de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Un accident grav a fost înregistrat, duminică după amiază, în municipiul Buzău. Din primele date oferite de IPJ Buzău, accidentul s-a produs la intersecția bulevardului Unirii cu strada Patriei. A fost vorba despre o coliziune între un autovehicul și o motocicletă. Două persoane sunt evaluate medical, în urma accidentului.

Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional

Etichete

Autorul știrilor

Elena Petre

1 Comentariu

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Foarte periculoase aceste intersectii si scuaruri. Zilnic sunt situatii cu potential foarte ridicat pentru accidente. Se circula si pe banda de mijloc, si pe benzile de pe margine si se executa manevre de schimbare a directiei de mers catre stanga, semnele de circulatie existente nu interzic, pur si simplu taind fata celuilalt.