Actualitate

(FOTO) Accident după accident pe șoselele Buzăului. Bolid de lux ieșit de pe carosabil, trei persoane rănite

Un accident rutier a fost înregistrat, vineri după amiază, pe Dj203D, în Pogonele. Din primele date este vorba despre o coliziune între 2 autoturisme. În urma impactului, 3 persoane ar fi fost rănite.

“Din primele date de la fața locului în timp ce conducea autoturismul dinspre Maxenu către Buzău, un șofer în vârstă de 26 de ani, din Smeeni, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe sensul opus de mers de către un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Buzău.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferilor și a unei pasagere din mașina conducătorului auto în vârstă de 23 de ani, o tânără de 23 de ani, din Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite IPJ Buzău.

Ambele mașini implicate în accident au ieșit de pe șosea, în urma coliziunii. Printre ele, un bolid de lux.

Tot vineri, un bărbat din Bacău a ajuns la spital după ce a fost implicat într-un accident rutier în județul Buzău.

În timp ce conducea un camion pe DJ 203, la Valea Râmnicului, dinspre Rubla către Ziduri, bărbatul de 44 de ani, nu se știe în ce împrejurări, a pierdut controlul direcției. Ca urmare, camionul a parasit carosabilul și s-a răturnat pe câmpul din zonă. Șoferul a fost rănit, fiind preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit  dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.