Actualitate

(FOTO) Accident rutier pe un drum circulat din Buzău. Cum s-a produs impactul

Neatenția costă! Un accident rutier, soldat cu pagube materiale, s-a produs sâmbătă, 16 aprilie, pe DN 2 E85, spre Hanul lui Țintă. Un camion și un autoturism au fost implicate în accident.

Din primele date de la fața locului, furnizate de cititorii șansanews.ro, impactul a avut loc în apropiere de Hanul lui Țintă. Ambele vehicule se îndreptau spre Buzău. Un camion care venea dinspre Urziceni nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare în mers și a lovit un vehicul care circula dinspre Merei spre Buzău. În urma impactului, cele două mașini au fost ușor avariate.

Zilele acestea, când se așteaptă valori mari de trafic, prudența trebuie să fie cuvântul de ordine. Pentru a-i tempera pe șoferi și pentru a evita orice incident, polițiștii vor ieși în număr mai mare pe străzi.

“Peste 150 de polițiști buzoieni vor fi la datorie, zilnic, în acest sfârșit de săptămână, pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică astfel încât Sărbătorile Pascale Catolice și Sărbătoarea Floriilor să fie petrecute în siguranță. Poliţiştii vor acţiona în acest sfârșit de săptămână în sistem integrat, împreună cu jandarmii și cu celelalte structuri ale M.A.I, pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea și combaterea oricărui tip de faptă antisocial, în special în zona lăcașurilor de cult din județul Buzău.

De asemenea, polițiștii rutieri vor fi prezenți pe principalele artere rutiere din județului Buzău, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, fluidizarea traficului rutier și prevenirea producerii unor evenimente rutiere. Aceștia vor folosi aparate radar, aparate etilotest și Drug Test, în vederea depistării și scoaterii din trafic a șoferilor care ar putea constitui un risc”, anunță IPJ Buzău.