Actualitate POLITICĂ

(FOTO) Au început pregătirile pentru alegerile de anul viitor. Motivul pentru care tinerii liberali din Buzău au mers la București

Zeci de tineri din întreaga țară, membri ai organizațiilor de tineret a Partidului Național Liberal, au participat, zilele trecute, la o primă dezbatere despre ceea ce va aduce anul 2024, adică patru rânduri de alegeri: locale, parlamentare, prezidențiale și europarlamentare.

”Road to 2024” se numește seria dezbaterilor care au început chiar la sediul PNL din București, în care tinerii sunt angrenați în discuții libere și deschise cu seniorii partidului. La prima rundă de dezbateri au participat și tinerii liberali din județul Buzău.

”Tinerii din TNL Buzău au fost prezenți la întâlnire și i-au ascultat cu mare interes pe Nicolae Ciucă, președintele PNL și pe Lucian Bode, secretarul general PNL. Lucian Bode a transmis mesaje de încurajare și implicare, susținând că este foarte importantă implicarea tinerilor în politică. Principalul subiect de discuție a fost anul electoral 2024. Pentru a reuși este nevoie de implicare, muncă și seriozitate, iar munca în echipă este mult mai benefică și productivă, de aceea secretarul general al PNL a accentuat ideea că trebuie “să rămânem uniți”, au transmis tinerii liberalii din Buzău, într-o postare pe Facebook.

Potrivit TNL, curtea sediului central al PNL, unde a avut loc întâlnirea, a fost plină de tineri.

”Tinerii liberali au demonstrat de fiecare dată că au capacitatea de implicare, că pot lua problemele de la firul ierbii și pot aduce în discuție subiecte relevante cu care ne confruntăm cu toții în activitatea noastră de zi cu zi. Este important să continuăm astfel de dezbateri prin care punem laolaltă creativitatea și entuziasmul specifice vârstei noastre cu experiența colegilor noștri din Partidul Național Liberal”, a spus Mara Mareș, președintele Tineretului Național Liberal.