Actualitate POLITICĂ

(FOTO) “Cafeneaua liberală”, o nouă ediție de succes. Unul dintre cei mai tineri primari liberali din țară, invitat la Buzău

Ciprian Ciucu, președinte al PNL București și primarul Sectorului 6 al Capitalei, unul dintre cei mai tineri și cunoscuți primari liberali din țară, a fost oaspetele tinerilor liberali din Buzău în week-end, la o nouă ediție “Cafeneaua liberală”. Întâlnirea a avut parte de un public numeros, alcătuit în principal din tineri, care au vrut să afle de la invitatul ediției care este cheia succesului în politică.

Ciprian Ciucu le-a vorbit tinerilor buzoieni despre experiența profesională, dar și despre evoluția sa politică, dându-le exemple numeroase din experiența personală.

”Ciprian Ciucu a subliniat că este foarte important ca tinerii din viața politică să aibă și o foarte bună pregătire profesională, pentru a deveni oameni politici puternici, capabili să facă strategii și să negocieze. Competențele politice se dobândesc prin bătălii politice, iar adevărata provocare este să-i faci pe oameni să gândească altfel, pe termen mediu și lung, pentru că în politică trebuie să vorbești despre viitor”, se arată într-un comunicat al PNL Buzău.

A fost o discuție deschisă, în care tinerii liberali buzoieni și-au exprimat curiozitatea și au avut numeroase întrebări pentru invitatul serii. Discuțiile au vizat inclusiv aspecte cotidiene, care afectează pe toată lumea, cum ar fi traficul supraaglomerat sau numărul insuficient de locuri de parcare și modul în care pot fi rezolvate aceste probleme.

Ciprian Ciucu a participat la “Cafeneaua liberală” la invitația liderului PNL Buzău, Gabriel Avrămescu.

“Îi mulțumesc lui Ciprian pentru efortul de a fi astăzi în mijlocul tinerilor buzoieni. Tinerii trebuie să se implice în viața politică, comunitatea are nevoie de tineri valoroși, pregătiți, iar noi, ca lideri trebuie să avem grijă să îi creștem. Acești tineri trebuie să vadă exemple, să știe că și în politică se muncește, că se poate face politică corect și cinstit, pentru oameni. Această inițiativă, care s-a născut din dorința de a aduce într-un cadru relaxat politicieni și viitori politicieni, devine din ce în ce mai populară printre tinerii buzoieni”, a declarat deputatul Gabriel Avrămescu, președintele PNL Buzău.