Actualitate Reporter de strada

(FOTO) Ce locuri de parcare? Lăsăm mașina cum ne taie capul!

În vreme ce toată lumea se lamentează că sunt insuficiente locuri de parcare pentru cât de multe mașini sunt, există și șoferi cărora chiar nu le pasă atunci când nu găsesc un loc disponibil. Este și cazul unui buzoian care, fie pentru că nu a găsi un loc liber, fie din prea multă comoditate, și-a lăsat mașina fix pe banda de circulație. S-a întâmplat în parcarea unui centru comercial cunoscut, de pe strada Frăsinet, o zonă foarte tranzitată de altfel. ”Parcarea” a fost imortalizată de un cititor Șansa News, care ne-a transmis ”dovada” pe adresa redacției, cu precizarea că totul s-a întâmplat la orele prânzului.

Ceea ce este și mai greu de înțeles este ce l-a determinat pe șofer să parcheze acolo, mai ales că, după cum ne-a transmis cititorul, erau zeci de locuri de parcare libere în acel moment.

Mașina a blocat minute bune traficul în parcarea supermarketului, dar și accesul persoanelor cu dizabilități la locurile destinate lor.

Parcările neregulamentare pot fi sancționate cu până la 870 de lei amendă și cu puncte de penalizare, conform Codului Rutier 2023.