Actualitate

(FOTO) Concert caritabil pentru Alexandra, tânăra bolnavă de cancer cu metastaze

Campania ”Totul va fi bine” declanșată pentru susținerea eforturilor pe care le fac familia și medicii pentru salvarea Alexandrei, adolescenta de 12 ani, care luptă cu metastazele, după un cancer ovarian cu recidivă, ajunge într-un nou punct. Un concert caritabil va fi organizat, vinerea viitoare, în Parcul Marghiloman din Buzău, la inițiativa asociației care a declanșat strângerea de fonduri pentru Alexandra.

Asociația Caritabilă „Totul va fi bine” a reușit să convingă să urce pe scenă numeroși artiști care vor susține concerte pro bono. Astfel, pe 19 august, începând cu ora 18,00, pe scena din fața Centrului Cultural Alexandru Marghiloman vor urca Aurelian Temișan, Dana Dobre, Cristina Nicolae, Angela Lazăr, Gabriela Cristea și mulți alții.

Buzoienii care vor să răspundă apelului pentru susținerea Alexandrei sunt așteptați să participe la eveniment. Organizatorii anunță că nu va exista o taxă de intrare prestabilită, ci fiecare spectator va face o donație, în loc să plătească bilet de intrare. Banii vor merge în contul în care organizatorii campaniei și-au propus să strângă 90.000 de euro, banii necesari tratamentelor pe care adolescenta le urmează la o clinică din Istanbul.

Alexandra a fost diagnosticată în urmă cu un an cu cancer ovarian. O tumoră i-a fost descoperită atunci pe ovarul drept, iar medicii au extirpat-o și au inclus-o într-un program terapeutic. Anul acesta, în aprilie, la un nou control, medicii au descoperit o recidivă pe ovarul stâng, unde s-a localizat o tumoră de 33 de centimetri, și metastaze în zona abdomenului. În fața acestei forme agresive și galopante de cancer, medicii români s-au declarat depășiți, iar în Turcia, Alexandrei i s-a oferit șansa unor intervenții și terapii pentru care familia nu mai avea resurse. așa a apărut campania de strângere de fonduri pentru adolescenta de 12 ani din Mărăcineni, județul Buzău.

Ultimele vești de la Istanbul, unde pacienta se află de trei luni, timp în care a trecut prin două intervenții chirurgicale, arată că Alexandra duce o luptă cruntă cu boala.

„Ziua 3 de la a 3- a operație pe aceeași tăietura in mai putin de 2 ani. Acum singurele dureri sunt cele de spate, de umeri și cele de la operație, o dor mușchii, nu poate nici măcar sa tușească. Costurile AU CRESCUT DRAMATIC: nopțile de spitalizare, investigații( CT-uri, RMN-uri , analize zilnice, ecografii, transfuzii sânge, trombocite, drenaj limfatic), fiecare tratament, perfuzoare, fizioterapeuți, nutriționiști, ABSOLUT TOT. Toate costurile ni se spun estimativ pentru ca, în final, să ajungem la sume mult peste așteptări și peste posibilități! Rog în continuare oamenii din întreaga lume care vad cazul Alexandrei sa ne susțină cum au făcut-o si până acum, să putem continua lupta! Orice ajutor, cât de mic, contează!”, scriu cei de la Asociația Totul va fi bine.

Cei care nu pot ajunge la concert, dar vor să susțină lupta Alexandrei și a familiei ei, pot face donații AICI.

Alte modalități prin care puteți dona pentru Alexandra:Facebook: https://www.facebook.com/donate/1100067987306075/?fundraiser_source=external_url

Direct pe site, prin card, atât în lei ( min 10 lei) cât și în euro( min 10 euro) fără comisioane: https://asociatiatotulvafibine.ro/doneaza/

În cont BCR( min 5 lei), Beneficiar: ASOCIAȚIA TOTUL VA FI BINE, CIF: 42758877

RO27RNCB0096167685400001 (LEI)

RO75RNCB0490167685400001 (EUR)

COD SWIFT/ BIC : RNCBROBUXXX

Donează rapid prin BT Pay: 0727577771

Donează rapid prin Revolut: 0727577771 sau @totulvafibine

Donează prin PayPal: paypal.me/totulvafibineCu mențiunea : Alexandra

Donează aici: https://campanii.asociatiatotulvafibine.ro/…/totul-va…/

#