Actualitate SPORT

(FOTO) CSM Buzău, pepinieră pentru tenisul de masă. Copiii legitimați la club, campioni naționali la categoria de vârstă 6-10 ani

Zilele trecute a avut loc ”Paleta de Argint”, competiție națională dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani. Concursul național, organizat de Federația Română de Tenis de Masă,  a avut loc la Buzău și a adunat la start aproape 200 de copii din toată țara.  Au fost meciuri la simplu, dar și pe echipe, iar la final cel mai mare punctaj l-a obținut CSM Buzău, căruia i-a revenit și râvnitul trofeu.

Clubul buzoian a înregistrat, în clasamentul final, 73 de puncte, la distanță față de următorul Clasat, CSS Slatina, cu 58 de puncte.

CSM Buzău s-a clasat pe locul 1 la echipe băieți și pe locul 2 la echipe fete. Medalii au adus la clubul buzoian și jucătorii care au participat la probele de simplu, respectiv locul 1, obținut de Pavel Teodoru la simplu băieți și locul 2 la simplu fete, poziție câștigată de Adriana Ivan.

”Felicitări CSM Buzău pentru trofeul câștigat merituos! Cunosc bucuria câștigării acestui trofeu râvnit (e firesc, e la început de drum, atunci când iti faci 1000 de planuri de viitor!), în 1990 l-am câștigat ca antrenor la… CSM Buzău!!! Bravo tuturor sportivilor care ne-au incântat prin jocul lor. Bucuria si dorința de a face sport e primul mare câștig!”, a transmis președintele Federației Române de Tenis de Masă, Cristi Romanescu.