Actualitate

(FOTO) Cum decurge campania prin care liberalii strâng semnături de la buzoieni pentru testarea legumelor în piețe

Începută săptămâna trecută, campania prin care liberalii buzoieni vor să strângă semnături de la populație în vederea introducerii testării legumelor în piețe continuă în forță. Un număr neașteptate de mare de persoane s-au declarat în favoarea acestui demers și au trecut pe la corturile PNL Buzău, amplasate în cartierele Dorobanți și Micro XIV.

Acum, campania se mută în alte zone. Un prim cort a fost instalat, ieri, în Unirii Nord, lângă avion. Și oamenii care locuiesc în zonă sau se află în tranzit s-au dovedit la fel de receptivi. Aceștia au semnat pentru susținerea inițiativei, dar au și stat de vorbă cu liberalii.

Senatorul PNL Buzău Vlad Mircea Pufu, inițiatorul campaniei, prezent zilnic în mijlocul oamenilor, se clară mulțumit de modul în care au reacționat buzoienii.

”Am încheiat prima zi a campaniei într-o nouă locație: Unirii Nord, lângă avion. Aici ne veți găsi în perioada următoare. Zilele viitoare vom instala și cel de-al doilea cort. Le mulțumim tuturor celor care au semnat astăzi pentru testarea legumelor în piețele din Buzău! Apreciez faptul că foarte mulți buzoieni găsesc oportună și necesară inițiativa noastră și își doresc să reușim”, arată senatorul liberal într-o postare pe Facebook.

Programul zilnic pentru strângerea de semnături este între orele 8.00-11.00 și 16.00-19.00, iar sâmbăta doar dimineața.