Actualitate

(FOTO) Daniela, îngerul cu ochi albaștri, are nevoie de noi pentru a învinge cancerul

25 de ani și un diagnostic nemilos. Aceasta este crucea pe care o duce Daniela, originară din comuna Rușețu, județul Buzău. O tânără superbă cu ochii albaștri, care a vrut să-și ia viața în propriile mâini, are nevoie de noi pentru a avea o șansă la viață.

O erupție cutanată apărută cu ceva timp în urmă i-a ridicat primul semn de întrebare, pe vremea când studia și lucra la Brașov. A vrut să învețe să predea, fiind studentă la Facultatea de Litere, dar în același timp și-a dorit independența financiară încă din facultate. S-a angajat ca lucrător comercial, unde a ajuns să lucreze și 10-12 ore pe zi. Oboseala i-a pus capac, iar când a început să-și facă investigații medicale, pentru a vedea ce nu e în regulă cu ea, a primit o veste cruntă: a fost diagnosticată cu cancer limfatic.

A urmat un transplant de măduvă, dar lupta cu cancerul e departe de a se fi încheiat. Alături i-a fost Crucea Roșie Buzău, care acum a lansat un apel umanitar pentru Daniela, care are nevoie de bani pentru a continua lupta cu boala.

O parte din bani a fost strânsă, dar costurile sunt enorme. Intervențiile de până acum au depășit 60.000 de euro. Ar mai fi însă nevoie de aproximativ 14.000.

„60.000 Euro au fost strânși pentru ca șansa ei sa fie pusă în practică, însă lupta continuă! Transplantul de măduvă a fost realizat cu succes la clinica din Istanbul, dar pentru finalizarea reușitei tratamentului post transplant, Daniela mai are nevoie de 100 de zile spitalizare, costurile financiare fiind de minim 14000 Euro! ACUM ESTE MOMENTUL IN CARE NE PUTEM REUNI DIN NOU PENTRU VINDECAREA PE DEPLIN A DANIELEI ȘERBAN”, au postat reprezentanții Crucea Roșie Buzău pe pagina de Facebook

Transplantul s-a dovedit singura soluție, după ce tratamentele urmate anterior de Daniela nu au dat roade.

„De aceea apelam la bunăvoința tuturor oamenilor cu drag și dorință de a ajuta, ca în funcție de posibilități să depună orice sumă de bani în cont”, mai precizează cei de la Crucea Roșie.

Donațiile pentru salvarea Danielei pot fi făcute în contul: RO87CECEC001946376324211 deschis la CEC Bank pe numele ȘERBAN VASILICĂ, tatăl Danielei.