Actualitate

(FOTO) Sâmbăta accidentelor. Doi tineri au ajuns la spital după ce s-au oprit cu mașina într-un pom

UPDATE: Șoferul mașinii care a părăsit carosabilul și s-a oprit într-un copac de pe marginea drumului este preot la Maxenu. Accidentul s-a produs chiar în localitatea în care tânărul slujește.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Accident grav produs sâmbătă după amiază pe Șoseaua Pogonele. O mașină în care se aflau doi tineri a părăsit carosabilul și s-a oprit într-un copac de pe marginea drumului. Atât șoferul, cât și pasagerul, au ajuns la spital cu răni grave.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus pe Șoseaua Pogonele, pe direcția Smeeni către Buzău, de către un șofer buzoian, în vârstă de 23 de ani, a pierdut controlul asupra direcției și a ieșit în afara părții carosabile, intrand în coliziune cu un copac marginal. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului și a pasagerului acestuia, un tânăr în vârstă de 22 de ani. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, anunță IPJ Buzău.

Imaginile de la fața locului arată cât de puternic a fost impactul.

Etichete