Actualitate

(FOTO) Hărțile principalelor trasee turistice din jurul Vulcanilor Noroioși! Ce poți vizita mergând la pas sau cu bicicleta

Principalul obiectiv turistic din județul Buzău, cel care atrage cel mai mare număr de turiști din județ și din țară, în fiecare săptămână, poate fi mult mai ușor explorat și cunoscut la adevărata valoare. Este cazul arealului Vulcanilor Noroioși de la Berca-Scorțoasa. Membrii Asociației “Ținutul Buzăului” au întocmit un adevărat ghid ce vine în sprijinul turiștilor care vor să ajungă la vulcani, dar care nu se mulțumesc doar cu observarea acestora, ci care vor să afle și detalii despre istoria vulcanilor, sau care vor să exploreze împrejurimile.

Asociația “Ținutul Buzăului” a creat ghidul către Vulcanii Noroioși. Ghidul, plin de informații extrem de utile pentru pasionații de drumeții, poate fi descărcat de pe site-ul asociației. Odată accesat, acesta le furnizează turiștilor informații diverse despre modul în care se formează, dar și despre cum pot ajunge în acest areal unic în țară. În plus, ghidul aduce în fața turiștilor principalele trasee pe care le pot urma, fie pe jos, fie cu bicicleta. Pasionații de drumeții vor întâlni, în împrejurimile arealului de la Berca, animale sălbatice, dar și peisaje uimitoare.

Ghidul către Vulcanii Noroioși este prezentat și pe site-ul Institutului Cultural Român de la Bruxelles.

Etichete