Actualitate

(FOTO) Încă un accident pe Șoseaua Morții. Un pieton a fost spulberat pe trecerea de pietoni

UPDATE: Potrivit informațiilor oficiale oferite de poliție, pietonul este o femeie în vârstă de 52 de ani ce a fost lovită de o șoferiță de 32 de ani. Șoferița se deplasa către Râmnicu Sărat, venind din Buzău, moment în care, în dreptul unei treceri de pietoni din Potârnichești, a lovit-o pe femeia care traversa regulamentar.

Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus pe direcția Buzău către Râmnicu Sărat de către o șoferiță în vârstă de 32 de ani, din Buzău, a surprins și a accidentat o femeie pieton, care s-ar fi angajat în traversarea drumului în zona marcajului pietonal. Femeia rănită, în vârstă de 52 de ani, din Potârnichești, a fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Știre inițială: Un accident rutier grav s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN2 E85, mai exact în Potârnichești. Din primele informații, un pieton a fost spulberat de o mașină chiar în zona unei treceri de pietoni.

„Trafic dirijat pe DN2E85, în Potârnichești, accident rutier. Din primele date, un autovehicul a surprins și a accidentat un pieton. Persoana este evaluată medical la acest moment”, transmite IPJ Buzău

Surse de presă spun că victima ar fi o femeie care încerca sa traverseze șoseaua europeană, ea fiind lovită în plin de de o mașină. Din primele evaluări reiese că a suferit o lovitură puternică în zona capului și i s-a montat guler cervical.

Revenim cu amănunte, mai exact cu relatările unui medic aflat în timpul liber care a intervenit la timp pentru a stabiliza victima.