Actualitate Reporter de strada

(FOTO) Incident grav pe DN10. Lemnele dintr-un camion, răsturnate la câțiva centimetri de o casă

Tot mai multe incidente în care sunt implicate camioane care circulă pe DN 10. După ce la începutul lunii duă TIR-uri au ajuns în curtea unor localnici din Ojasca, în această dimineață, șoferul unui camion care transporta lemne pe DN 10 era cât pe ce să distrugă o casă din Viperești.

Sursă foto-IPJ Buzău

Un șofer în vârstă de 50 de ani, se deplasa cu un camion încărcat cu lemne, pe ruta Brașov-Buzău. La un moment dat, într-o curbă, pe raza localității Viperești, a pierdut controlul volanului. Lemnele pe care le transportau au căzut din vehicul și s-au răsturnat atât pe carosabil, cât și în curtea unor buzoieni, dărâmând gardul locuinței. A fost cât pe ce să aibă loc o tragedie. Noroc că incidentul s-a înregistrat dimineață, în jurul orei 5:00, când nu era nimeni pe lângă casă și nici pe marginea drumului național. Astfel, din fericire, nu au fost înregistrate victime în urma incidentului de pe DN10. În schimb, traficuol s-a desfășurat cu dificultate preț de circa jumătate de oră, timp în care lemnele au fost înlăturate de pe șosea.

Un alt eveniment care se putea avea urmări grave s-a produs la începutul acestei luni, la Ojasca. Atunci, un șofer de camion a pierdut controlul volanului, s-a așezat de-a curmezișul șoselei, oprindu-se cu cabina lângă un gard. Un alt TIR care venea din sens opus a intrat în curtea unei case, distrugând gardul buzoienilor. Detalii, AICI.