Actualitate Social

(FOTO) Mari deplasări de forțe la Nunta anului. Cu ce s-au dus buzoienii la eveniment

Peste 100 de buzoieni s-au îmbarcat, dis de dimineață, într-un autocar, iar alții în propriile autovehicule și au purces la drum, sâmbătă, cu destinația comuna Măciuca, județul Vâlcea, acolo unde sâmbătă și duminică se desfășoară nunta președintelui AUR, George Simion.

Participanții din tot județul, dar și din municipiul Buzău și-au ridicat, cea mai mare parte dintre ei, brățările de acces la resortul unde are loc evenimentul, de la sediul partidului, de pe Unirii Nord.

Florin Bonea, membru în Comitetul de conducere interimar al Organizației AUR Buzău, a călătorit către locul celui mai mare eveniment monden al anului, cu autocarul în care, potrivit declarațiilor sale pentru Șansa News.ro, se mai aflau încă 56 de persoane

„Am închiriat un autocar pentru că mulți dintre noi au socotit că e mai comod așa. Ne-am îmbarcat de dimineață, dotați cu ținuta obligatorie impusă de organizatori, dar și cu voie bună (n.r. În autocar se auzea pe parcursul discuției cu jurnaliștii muzică românească de petrecere). Brățările de acces le-am ridicat de la sediu, dar după cum se știe, cine nu  a intrat în posesia unui astfel de obiect, își poate face rost de unul la intrarea in resort. Nunta nu este cu dar, dar fiecare dintre noi le ducem mirilor câte o mică atenție, fiecare după posibilități. Totodată, înțeleg că există niște urne în care se pot pune bani, destinați construirii unui spital. Dar dincolo de asta, sunt sigur că acolo va fi o distracție pe cinste”, a declarat pentru Șansa News, sâmbătă, Florin Bonea.

La nunta liderului AUR cu aleasa sa, Ilinca Munteanu, sunt așteptate să participe, circa 10.000 de persoane, singura condiție de participare fiind cămașa populară românească. Cununia civilă a avut loc vineri, în aer liber, cea religioasă a fost programată pentru sâmbătă la orele 12, iar petrecerea propriu-zisă se desfășoară pe parcursul a două zile, sâmbătă și duminică.