Actualitate

(FOTO) Măsuri pentru un trafic în siguranță într-una dintre cele mai periculoase intersecții din Buzău. Numeroase accidente s-au produs aici, în ultima vreme

Atenție șoferi! De sâmbătă, 27 august, va fi pusă în funcțiune o nouă instalație semaforizată în municipiu. Este vorba despre un semafor amplasat într-unul dintre punctele negre de pe harta municipiului: intersecția dintre strada Nicolae Titulescu și strada Democrației. În ultimii ani, numeroase accidente, soldate cu victime și pagube materiale semnificative, s-au înregistrat aici. Au fost analizate mai multe variante pentru sistematizartea zonei astfel încât să fie evitate accidentele, în cele din urmă polițiștii și autoritățile oprindu-se la varianta semaforizării intersecției.

Semafoarele au fost deja montate, astăzi fiind executate ultimele lucrări necesare pentru sincronizarea acestora. Iar, de mâine, șoferii care ajung la intersecția de la Policlinica Nicolae Titulescu vor fi obligați să respecte culorile semaforului.

“Primăria municipiului Buzău aduce la cunoștință punerea în funcțiune începând cu data de 27.08.2022, orele 08.00,  a instalației semaforizate  amplasată pe strada Nicolae Titulescu la intersecția cu strada Democrației.”