Actualitate

(FOTO) Moș Nicolae a ajuns mai devreme, cu daruri pentru copiii internați în spital

Moș Nicolae nu uită pe nimeni! În fiecare an, pe 6 decembrie, trece pe la fiecare casă și lasă celor mici daruri dulci. Anul acesta, însă, copiii internați la Spitalul Județean Buzău au avut parte de o surpriză. Au primit cadouri mai devreme cu o zi. În saloanele în care se află micuții, diagnosticați cu diverse probleme de sănătate, au ajuns ajutoarele Moșului cel bun.

Preotul Iulian Raicovici, de la capela din cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău, a mers în spital și a împărțit daruri celor mai mici pacienți. În total, 60 de copii s-au bucurat de cadouri.

“În Ajun de Sfântul Nicolae, Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei prin preotul misionar Iulian Raicovici, de la capela din cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău, a împărțit daruri copiilor internați în Secția de Pediatrie și Chirurgie Pediatrică. Ce poate fi mai frumos decât să vezi zâmbete pe chipurile copiilor ? Părintele Iulian Raicovici, ajutat de personalul medical, a distribuit copiilor internați în cele două secții ale spitalului pachetele cu dulciuri și fructe. În total, 60 de copii au primit daruri. Moș Nicolae și-a făcut o tradiție ca, în fiecare an, sã viziteze pe cei aflați în suferință la Spitalul Județean de Urgență Buzău”, anunță purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Buzău, Adriana Bunilă.