Actualitate

(FOTO) Poftiți la mărțișoare! Primul târg cu produse specifice începutului primăverii și-a deschis porțile

Mai sunt aproape două săptămâni până la sosirea lunii martie, atunci când mărțișoarele, simbolurile primăverii, sunt oferite mamelor, bunicilor și prietenelor. Buzoienii se pot pregăti din timp, anul acesta, pentru ziua de 1 Martie.

Primul târg de mărțișoare și-a deschis deja porțile. Din acest week-end, la Centrul Muzeal I.C. Brătianu, meșterii populari și-au etalat oferta de primăvară. Fie că preferă mărțișoarele tradiționale, fie unele mai complexe, buzoienii au de unde alege. Tradiționalii ghiocei, buchețele de flori, fluturași sau buburuze, toate realizate cu multă migală și pasiune, sunt acum gata să fie achiziționate și dăruite ființelor dragi.

De asemenea, meșterii populari oferă, anul acesta, și alt tip de mărțișoare: bijuterii confecționate din diverse materiale, obiecte decorative sau chiar mărțișoare croșetate.

Prețurile sunt pentru toate buzunarele și diferă în funcție de complexitatea mărțișorului ales, de la 5 lei la 50 de lei.

Târgul de mărțișoare de la I.C. Brătianu este deschis, în fiecare zi, de la ora 10:00 la 19:00, până în data de 8 Martie.