Actualitate

(FOTO) Primele imagini de la locul tragediei! Bolidul în care a murit o fată de 15 ani s-a făcut praf. În ce stare este băiatul

foto: IPJ Buzău

Au apărut primele imagini de la locul tragediei de azi-noapte, de la Podgoria, unde o adolescent de 15 ani și-a găsit sfârșitul după ce mașina în care era pasageră s-a răsturnat de mai multe ori pe câmp. Imaginile sunt înfiorătoare și arată dimensiunea tragediei. Practic, autoturismul, un BMW X3 cu volan pe dreapta, s-a făcut praf după ce s-a rostogolit. Locul pe care se afla copila e distrus, iar tot ce a rămas din mașină e un morman de fiare.

Pentru că șoferul are doar 15 ani, anchetatorii iau în calcul varianta sesizării Protecției Copilului. Acest lucru depinde însă de mersul anchetei, pentru că puștiul vinovat de ceea ce s-a întâmplat a sustras cheile mașinii și a plecat la plimbare de acasă noaptea, fără ca părinții săi să știe. O decizie va fi luată după anchetatorii vor sta de vorbă cu părinții băiatului.

În urma accidentului, băiatul s-a ales cu câteva traumatisme minore, iar în prezent este internat la Spitalul Municipal Rm. Sărat.

”A fost adus la ora 3.20 cu diagnostic de traumatism  cranio-facial minor în urma unui accident rutier, excoriații frontale dreapta și contuzie mână dreaptă. În acest moment este internat în secția chirurgie. Sunt traumatisme minore, viața nu îi este pusă în pericol”, a declarat, pentru Șansa News, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal Rm. Sărat, Alex Boteanu.

Detalii din culisele acestei tragedii găsiți AICI.