Actualitate

(FOTO) Privește doar înainte! Cum a găsit un buzoian soluția să se strecoare mai rapid prin trafic

O fotografie face astăzi furori în mediul online, după ce un buzoian a imortalizat o mașină care a atras atenția tuturor, de la șoferi la pietoni. Asta pentru că autovehiculul respectiv avea oglinzile retrovizoare rabatate, dar pe șofer părea să nu îl deranjeze, neschițând niciun gest cum că măcar ar intenționa să le deschidă.

Oglinda retrovizoare este extrem de importantă, pentru că îi permite conducătorului auto să vadă în spate, lateral sau prin luneta vehiculului, pentru a putea face manevre în siguranță. Prin oglinda din stânga se pot urmări vehiculele care intră în depășire, iar prin oglinda din dreapta se pot observa vehiculele pe care le-ai depășit deja. Aparent, însă, pentru buzoianul respectiv rolul oglinzilor nu e important.

Totuși, în mediul online circulă și supoziția unei defecțiuni, întâlnită destul de des la modelul de mașină pe care o conduce buzoianul.

„Exista o problema destul de întâlnită la megane 2. Butonul de pliere a oglinzilor se defectează și nu mai răspunde comenzii sau pur și simplu iese din mufa când trântești usa”, au adăugat internauții

Nu au lipsit însă nici comentariile pline de umor. Unii internauți, de pildă, au sugerat că, dacă mergi cu oglinzile rabatate, te poți strecura mai ușor prin trafic, iar alții că omul pur și simplu nu vrea decât să privească înainte.