Actualitate Reporter de strada

(FOTO) Aroganța unui șofer, chiar sub nasul polițiștilor

Reguli de circulație simple devin, pentru unii șoferi, adevărate „pietre de încercare”. Cel puțin așa a fost în cazul unui șofer buzoian, care a fost surprins de camerele de bord ale unui autoturism în timp ce face rondul în sens invers. Acțiunea sa nu a sfidat doar logica și regulile de circulație, ci și poliția, care se afla la mică distanță de mașina condusă de buzoian.

Sursă-InfoTrafic Buzău

Întâmplarea a avut loc în rondul de pe strada Transilvaniei, care este deja cunoscut pentru accidentele care s-au petrecut acolo. Șoferii se plâng că rondul nu este vizibil și că mai tare îi încurcă, în loc sa fluidizeze traficul. Însă o întrebare rămâne: șoferul nu cunoștea regulile de circulație sau pur și simplu i-a sfidat pe polițiști și pe ceilalți participanți la trafic? În mod clar, acest șofer este un exemplu de „așa nu”, dar totuși este unul singular? Sau suntem zilnic expuși pericolelor din cauza șoferilor care nu cunosc regulile de circulație?

Sursă-InfoTrafic Buzău

Autorul știrilor

Ioana Carpen

1 Comentariu

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Aceea nu este o intersectie in care se poate amenaja un sens giratoriu: ceea ce exista in prezent acolo este o caricatura, un exemplu de imbecilitate si non-sens in circulatia rutiera si trebuie desfiintat cat mai urgent