Actualitate Reporter de strada

(FOTO) Se întâmplă în Buzău: stradă recent asfaltată, spartă din nou

Nici bine nu s-a uscat asfaltul, că a și fost spart. S-a întâmplat, în ultima perioadă, pe tot mai multe străzi proaspăt reabilitate unde, la scurt timp de la refacerea carosabilului, au apărut noi șanțuri fie pentru înlocuirea unor rețele, fie pentru remedierea unor avarii.

S-a întâmplat așa și pe una dintre marile străzi ale orașului, modernizate în această perioadă în cadrul unui proiect cu fonduri europene. Este vorba despre strada Transilvaniei.

Cititorii șansanews.ro au reclamat stupefiați faptul că pe toată lățimea străzii, prin mijlocul trecerii de pietoni din zona magazinelor sătești, a fost spart asfaltul și săpat un șanț lat de zeci de centimetri.

Cel mai probabil, șanțul a fost săpat pentru introducerea canalizațiilor care vor adăposti toate cablurile ce în prezent sunt ridicate pe stâlpii din zonă. Întrebarea este de ce nu s-a întâmplat acest lucru înainte de turnarea asfaltului astfel încât să fie evitate denivelările pe artera modernizată cu fonduri europene.

Strada Transilvaniei este una dintre cele 3 mari artere din municipiul Buzău reabilitate în cadrul unui proiect european cu o valoare de aproape 20 mil. euro.