Actualitate

(FOTO) Cel mai urmărit cântăreț din online vine la Buzău. Cine este tânărul cunoscut de toți puștii

Gheboasă, artistul tinerilor, și-a confirmat prezența la Buzău pe 21 iulie la cel mai mare club din municipiu. Tânărul este extrem de apreciat pe rețelele de socializare, mai ales după ce și-a făcut cunoscută povestea de viață. Ghebe provine dintr-o familie numeroasă și și-a petrecut mulți ani prin orfelinate și prin cartiere rău famate, fiind abandonat încă de la naștere. Presa îl descrie ca fiind artistul care „s-a ridicat din șerpărie” și acum a ajuns să fie cel mai îndrăgit artist al tinerilor.

Ghebe a trăit de mic în centre de plasament, unde și-a făcut prieteni și de unde singur a reușit să se ridice. Mama sa l-a vizitat de foarte puține ori când era la orfelinat, însă acum își dorește ca o parte din câștigurile realizate de fiul ei să-i revină ei.

Cea care a vegheat zi și noapte pentru ca tânărul să fie bine este Mamaia Leana. Femeia l-a crescut pe Gheboasă alături de frații săi, având grijă în total de șapte copii, întreținându-i dintr-un singur salariu.

Acum, melodiile lui Ghebe răsună în boxe peste tot, iar tinerii îi cântă versurile cu bucurie. În plus, Tik-Tok-ul vuiește de melodiile sale, adolescenții folosindu-i melodiile sale pentru a-și face propriile tik-tok-uri. Tânărul a făcut show inclusiv la Beach Please, acolo unde tinerii i-au scandat numele zeci de minute.

Sursa VIDEO- Youtube- „La Măruță”

Etichete