Actualitate Reporter de strada

(FOTO) Stație de autobuz nouă, vandalizată în Buzău

Odată cu lucrările de modernizare care se derulează în municipiul Buzău au apărut și mai multe stații noi de autobuz, cu pereți din sticlă. Unele nici nu ajung însă să fie folosite cum trebuie că sunt vandalizate. Este cazul și unei stații amplasată recent pe strada Traian Mosoiu, care a rămas fără unul dintre pereții de sticlă. Stația poartă acum ”însemnele” vandalilor care, din plictiseală, și-au lăsat „amprentele”. Nici coșurile de gunoi ori semnele rutiere nu au rămas neatinse.

Oamenii care locuiesc în zonă sunt nemulțumiți și cer să se ia măsuri, mai ales pentru că, spune ei, stațiile au ajuns să fie noaptea loc de întâlnire pentru tineri, care lasă în urmă numai mizerie.

„ Stațiile de autobuz situate pe străzile General Traian Mosoiu (zona Bisericii, ultima stație de pe str. General Traian Mosoiu), Aurel Vlaicu – zona BETA, Pinului au fost vandalizate, coșurile de gunoi amplasate in stații au fost distruse, semnele de circulație distruse in totalitate de grupuri de indivizi certați cu legea. Va rugam analizați imaginile de pe camere de luat vederi sau amplasați camere de luat vederi in stațiile de autobuz” , se arată într-o sesizare făcută pe Buzău City Report.