Actualitate

(FOTO) Tânăr motociclist din Berca, în stare gravă la spital din cauza unui accident. Transferul către București este imposibil

Tânărul motociclist din Berca, implicat în accidentul rutier din weekend, este în stare gravă la Spitalul Județean Buzău. Accidentul a avut loc la Cislău, unde tânărul, Costin T., care se deplasa dinspre Brașov către Buzău, a pierdut la un moment controlul motocicletei, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un gard de beton. Impactul a fost extrem de violent, astfel că tânărul a fost proiectat într-o curte.

„Din primele date de la fața locului a reieșit că un motociclist de 30 de ani, din Berca, în timp ce se deplasa pe direcția Brașov către Buzău, a pierdut controlul asupra direcției și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil”, transmitea IPJ Buzău la scurt timp după producerea accidentului

Localnicii au fost cei care i-au sărit în ajutor tânărului până când echipajele medicale au ajuns la fața locului. Tânărul a fost transportat la UPU Buzău mai mult mort decât viu, cu numeroase traumatisme.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean, în urma impactului motociclistul s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral minor, un traumatism toraco-abdominal, un traumatism cervical, un traumatism la piciorul drept, iar în prezent el este intubat. Costin este internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Buzău, dar starea sa este atât de gravă încât, deși s-a luat în calcul să fie transferat la un spital de rang superior, transportul este imposibil.

Pe pagina sa de Facebook sunt zeci de fotografii cu motocicleta sa. O poză de pe drum, de la un popas scurt, fusese postată, de altfel, cu puțin timp înaintea producerii accidentului. Din fotografii reiese că motocicleta ar fi achiziționată recent, întrucât Costin nu apucase să o înmatriculeze.

Fotografia postată înaintea accidentului(SURSA FOTO-Facebook)

În mediul online curg mesajele de susținere pentru tânărul motociclist.

„Ne rugăm pentru tine”

”Sper din toata inima sa își revina si sa fie bine nu imi vine sa cred”

”Dumnezeu să îl ajute să își revină”, sunt câteva dintre mesajele distribuite în mediul online.