Actualitate

(FOTO) Veste tristă pentru sute de elevi și foști liceeni. O îndrăgită profesoară de limba română s-a stins din viață

S-a stins din viață îndrăgita profesoară de limba și literatura română Gabriela Spulber. O boală nemiloasă a răpus-o pe Gabriela, omul plin de compasiune, care îi învăța respectul pe cei din jur numai prin simpla sa apariție. Ea s-a stins la doar 47 de ani.

Gabriela Spulber preda la Liceul Tehnologic Meserii și Servicii Buzău din anul 2004, iar profesorii și elevii o descriu ca fiind un om deosebit și extrem de apreciat.

Mesajele îndurerate după vestea dispariției profesoarei au început să curgă pe rețelele de socializare.

„ Cu durere nemarginita azi vorbesc la trecut despre tine ,Gabriela Spulber, colega mea draga sufletului meu ! Chipul tau bland ,bunatatea si zambetul tau cald imi vor ramane in amintire!Din pacate ,pentru tine ,astazi clopotelul a sunat pentru ultima data,elevii si noi colegii tai, suntem cu sufletul frant de durere! Drum lin printre ingeri ,Dumnezeu sa.ti odihneasca sufletul in pace ”

Și pe pagina liceului a fost postat un mesaj de condoleanțe.

Colega noastră, profesor de limba și literatura română, Gabriela Spulber, un om bun și prea frumos s-a stins… Cuvintele noastre își arată neputința de-a da glas durerii într-un asemenea moment. Cert este că marele gol lăsat de Gabriela în sufletele noastre este fără de margini… Sincere condoleanțe familiei, fie ca Dumnezeu s-o odihnească în pace!

🤍
🕊️